Küçük Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin selim şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Bu kapılar ana olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır yapmak üzere iki gruba ayrılır.

Yıllardır sektördeki faaliyetlerini ve hizmet standardını arttırmaya devam etmektedir. Spesiyalist personelimiz sayesinde bu ustalığı ilk günkü kadar koruyor ve her yeni bir sorune ayrı bir coşku ile yaklaşıyorlar.

23/12/2022Genel Yüksekliği belli başlı bir seviyenin üstünde olan konstrüksiyonlar bağırsakin yangın merdiveni meşru bir zorunluluktur. Yangın merdiveni can kaybının önlenmesi yerine olabildiğince önemli bir konumda bulunmaktadır. Strüktürların temel methallerinde veya koridor taksimmlerinde yangının yanık bir halde meydana gelmesi özellikle faik katlı yapılarda gezinti yahut pencerelerden kaymak olası olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni hayati bir öneme malik olmaktadır. Yeni bayındırlık kanunuyla bu arada, sıfır dokumalarda arttırılan denetimler ile yanında yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın bapsı kriterleri dolu bir incelemeye basıcı tutulur. Gestaltların iç aksamında bulunan betonarme merdivenlerin haricinde, kuruluşların dışında mevcut ve çıpa kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında güç kayıpları evetşanmasının önüne geçmektedir.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşılaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Alüminyum evet da çıpa malzemeden binalır. Binaların caddeye bakan ve kaldırım kısmında bu merdivene mekân verilir. Tasarruf açısından emeksiz olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, ehliyetli taşıma kapasitesi ve dayanıklılığa ehil olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Merdivenin genliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve makul eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın doğrudan çatı dışına açılması gerekir.

Aynı zamanda yangın kapısının olmazsa olmazları ortada; kapı aksesuarları da belde hileıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; ön adetsı 4’ü geçmeyen ve oturum yalnızçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında yapı taşı olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim dokumalar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın Kapısının bakımını ifa etmek sinein hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın hizmetını ihmal etmek veya amatörce edinmek önemli özlara şekil açabilir. Bu süreçte İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak destek alabilirsiniz.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin ancak bulunduğu strüktürnın muhtevaerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini dalgalı istirdat yolları olarak kullanmasını katkısızlamaktadır. 

Report this wiki page